Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Коронавірус в Україні: в яких областях вже ввели обмеження

6 березня 2020 р., 19:36

В Україні підтверджений один випадок зараження коронавірусом

Через коронавірус в Україні вводять обмеження на проведення масових заходів, а також посилюють дезінфекцію місць масового скупчення людей. Докладніше про те, як регіони протистоять загрозі - в матеріалі РБК-Україна.

КПВВ на Донбасі

З 7 березня 2020 року вводяться тимчасові обмеження щодо перетину КПВВ на Донбасі. Громадяни проходитимуть температурне сканування і, в разі виявлення симптомів коронавірусу, до них будуть застосовані обмежувальні заходи.

Громадян України, зареєстровані на підконтрольній уряду України території, у разі підозри на коронавірус, будуть доставляти до визначеного медзакладу. А осіб, які проживають на окупованих територіях, у разі виявлення симптомів коронавірусу, не будуть пропускати через КПВВ.

Крім того, командування Об’єднаних сил закликає громадян, які проживають на підконтрольній уряду України території, без крайньої потреби не відвідувати окупований Донбас.

Житомирська область

Як повідомляє прес-служба міськради Житомира, у місті заборонено проведення масових, святкових, розважальних та спортивних заходів, особливо у закритих приміщеннях та/або серед дітей.

Київ

На даний момент в Києві сім лікарень підготовлені для прийому інфікованих коронавірусом у разі необхідності. Крім того, в навчальних закладах в учнів вимірюють температуру, в місті посилена дезінфекція.

Крім того, керівникам вищих навчальних закладів рекомендується не проводити культурно-масові заходи в закритих приміщеннях.

Львівська область

У Львові визначили місце обсервації, куди будуть направляти людей, які контактували з інфікованими. Таким місцем визначений санаторій "Немирів". У місті посилена дезінфекція і рекомендується обмежити проведення масових заходів на невизначений термін.

Сумська область

Масові заходи через загрозу коронавірусу скасували в Сумах. Зокрема, рекомендується обмежити проведення конференцій, культурних і спортивних заходів за участю великої кількості людей.

Чернівецька область

Першою областю, де були введені обмеження, стала Чернівецька. Саме тут 3 березня був зафіксований перший випадок зараження коронавірусом.

Зокрема, у Чернівцях та області з 6 по 22 березня всі навчальні заклади будуть закриті на карантин, а також обмежено проведення масових заходів, а по всьому місту посилена дезінфекція.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp