Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

11 березня у складі ФК "Минай" дебютує чимало новачків

9 березня 2020 р., 11:20

Поєдинок 1/4 фіналу Кубка України в середу, 11 березня, буде особливим ще з тої причини, що дебютувати за «Минай» зможуть чимало новачків

Для когось це буде дебют на такому рівні, а хтось вже грав і на вищих стадіях Кубка.

Що думають новачки «Минаю» про майбутній поєдинок? Про це та інше розповіли самі гравці – пише fcminaj.com.

Андрій Ткачук: «Мені дуже імпонує, що у «Минаю» поставлена задача вийти в УПЛ. І я з радістю скористався можливістю перейти сюди та допомогти їм в цьому. Видно, що клуб будується, розвивається. Є всі необхідні умови для роботи, нема на що жалітися. Знаю, що майбутній поєдинок з «Інгульцем» дуже важливий для клубу та його історії. Тому відчуваю велику відповідальність з приводу гри в середу. В мене у кар’єрі було два півфінали Кубка, тому цей досвід має мені допомогти. Сподіваюся, нам все вдасться».

Роман Никитюк: «Я знаю, що «Минай» молодий клуб, який хоче розвиватись і робить для цього все можливе. В команді зібрані хороші гравці, які готові і можуть виконувати поставлені цілі від тренерського штабу і керівників клубу. Що стосується кубкового матчу, то можу сказати, що «Інгулець» хороша команда з досвідченими гравцями. Впевнений, що буде важка і дуже цікава гра, тим більше «Інгулець» минулорічний фіналіст кубку і думаю вони захочуть як мінімум повторити цей результат. А ми в свою чергу постараємось показати свою гру і порадувати вболівальників позитивним результатом».

Богдан Оринчак: «Коли грав у «Прикарпатті», то завжди слідкував за «Минаєм». Мені подобався їхній стиль гри, і підбір футболістів, деякі з них мають досвід ігор в УПЛ. Під час зборів в Туреччині, «Рух» та «Минай» жили в одному готелі. І коли обговорював свій контракт з львівським клубом, то виник варіант з орендою на Закарпаття. Думав всю ніч і на ранок прийняв рішення – перейти сюди. Імпонує, що команда ставить перед собою серйозні задачі – як в чемпіонаті, так і в Кубку.

Поспілкувавшись зі спортивним директором та головним тренером «Минаю», я зрозумів, що зробив правильний вибір. Я завжди стараюся добиватися якомога вищих цілей у житті, тому буду віддавати всі свої сили на футбольному полі заради перемоги і сподіваюся зможу допомогти закарпатцям виконати завдання, які перед нами ставить керівництво клубу. В «Минаї» хороша команда, з чудовим підбором кваліфікованих гравців, які вміють грати у футбол, і хорошим молодим тренерським штабом. Клуб розвивається і у майбутньому, сподіваюся, він буде дійсно топовим.

Відчуваю зараз велику відповідальність, адже не кожен футболіст має змогу грати в 1/4 Кубку України. Буду прикладати максимум зусиль на тренуваннях аби досягнути поставлену задачу. Вірю в те, що ми покажемо хорошу гру з «Інгульцем», будемо битися на футбольному полі на кожному клаптику поля, адже будемо грати в себе вдома при власних вболівальниках і нам потрібна тільки перемога. Впевнений що у нас є всі можливості дійти до півфіналу, а там вже й до фіналу Кубка України і, звичайно, можемо і поборемося за першу трійку чемпіонату».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp