Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Без відвідування: У всіх лікарнях та будинках престарілих Угорщини ввели карантин (ВІДЕО)

9 березня 2020 р., 19:15

Оперативна рада Угорщини, яка координує заходи проти нового коронавірусу, рекомендувала всім лікарням та будинкам престарілих запровадити заборону на відвідування

На такий захід пішли через зростання кількості підтверджених випадків коронавірусу в країні - за вихідні їх кількість зросла до 7-ми. Про це повідомив Тібор Лакатош, керівник центру знадзвичайних ситуацій.

Зі семи людей, яким було діагностовано коронавірус, четверо є громадянами Ірану, один - британець, а двоє - громадяни Угорщини.

Як відомо, першими захворівшими стали іранські студенти. Третій пацієнт - громадянин Великобританії, який проживає в Дебрецені. Четвертою людиною, у якої виявлено позитивний результат, стала подруга одного з студентів. П’ятий пацієнт - 70-річний угорець, шостий - 22-річний громадянин Ірану, який святкував день народження з першим захворівшим. Сьомою людиною, яка захворіла є 59-річна угорка, дружина британського пацієнта.

Більшість пацієнтів знаходиться у лікарні в Будапешті, один - у Дебрецені. Їх стан переважно задовільний, у реанімації перебуває лише 70-річний чоловік. Загалом у лікарні Сент-Ласло в Будапешті 54 людини перебувають під карантином.

Заявлено, що висока частка заражених вірусом студентів свідчить про необхідність запровадження більш суворої дисципліни у вищих навчальних закладах.

За словами Тібора Лакатоша, у суботу в лікарню Сент-Ласло змушені були викликати поліцейських після того, як двоє громадян Ірану відмовилися виконувати правила карантину.

Нагадаємо, в четвер, 5 березня, до Закарпатської інфекційної лікарні з підозрою на коронвірус госпіталізували 25-річну жінку. Згодом підозра на коронавірус не підтвердилась.

Також пропонуємо переглянути сюжет Mukachevo.net, про те, чи бояться спалаху нового коронавірусу в Мукачеві.

 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp