Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україні допоможе Італія?

9 вересня 2014 р., 19:02

Про це поговорять у тамтешньому парламенті.

Відповідне питання має бути представлене для обговорення в італійському парламенті.Глава МЗС Італії Федеріка Могеріні анонсувала наміри Риму про надання військової допомоги Україні.

Торкаючись теми можливої участі Італії у наданні військової допомоги Україні, Могеріні заявила, що "у цілому такий намір у Риму є", однак відповідне питання має бути представлене для обговорення у парламенті, передає слова глави італійського дипвідомства Інтерфакс-Україна.

Також Могеріні розповіла, що країни-члени Євросоюзу ухвалили рішення відкласти офіційну публікацію нового пакета обмежувальних заходів щодо Росії для того, щоб сприяти подальшій реалізації угоди про припинення вогню в Україні.

"Є задоволення від того, що вперше домовленість про припинення вогню дотримується впродовж деякого часу. Це не означає, що в Україну прийшов мир, але очевидно, що є необхідність дати певний імпульс для повної реалізації плану (про припинення вогню - ред.). Саме з цієї причини введення нового пакета санкцій було відкладено", - заявила Могеріні.

Нагадаємо, раніше радник президента України Юрій Луценко заявив, що на саміті НАТО було досягнуто домовленостей про західних військових радників і поставки сучасної зброї зі США, Франції, Італії, Польщі, Норвегії.

Після цих заяв у низці країн, у тому числі й Італії, спростували інформацію про постачання зброї в Україну.
Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp