Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За два місяці на Закарпатті – майже 749 мільйонів ЄСВ

10 березня 2020 р., 15:15

Майже 749 млн грн єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сплатили суб’єкти господарювання Закарпатської області впродовж січня-лютого 2020 року.

Це перевищило очікувані надходження даного платежу на 10,6 млн гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року, приріст єдиного внеску склав 63,1 млн грн.

У лютому цьогоріч надходження ЄСВ від платників області склали 385,8 млн гривень. Порівняно з лютим минулого року сплата платежу зросла на 31,7 млн грн.

Нагадуємо, що платники єдиного внеску зобов’язані своєчасно та в повному обсязі нараховувати, обчислювати і сплачувати внесок. Відповідно до чинного законодавства ЄСВ підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника.

Зауважимо, що за наявності в особи одночасно зобов’язань зі сплати єдиного внеску, зобов’язань зі сплати податків та інших обов’язкових платежів, передбачених законом, або зобов’язань перед іншими кредиторами – сплата ЄСВ виконується в першу чергу і має пріоритет перед усіма іншими, крім зобов’язань з виплати заробітної плати.


Відділ комунікацій ГУ ДПС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp