Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє інфікованих коронавірусом українців одужали

10 березня 2020 р., 20:11

При цьому ще двоє громадян України продовжують перебувати в медичних закладах міста Токіо.

Двох громадян України, у яких виявили коронавірус на борту круїзного лайнера Diamond Princess біля берегів Японії, виписали з лікарні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Станом на 9 березня 2020 року ще двоє українців й досі перебувають у медичних закладах міста Токіо."Зараз стан наших співвітчизників задовільний. Двоє інших наших співвітчизників уже пройшли необхідний курс лікування, виписані з медичних закладів і зараз знаходяться в місцевих готелях", - йдеться в повідомленні.Як відомо, з 4 лютого судно Diamond Princess знаходилося на карантині. На його борту було 25 українців. Останніх членів команди евакуювали 1 березня. Разом на судні знаходилося 3,6 тисячі осіб із 50 країн. Загальна кількість хворих перевищила 600 осіб, кілька померли.Також заступник міністра Ляшко повідомив, що в американській Каліфорнії відправили на карантин 49 українців, які перебували на лайнері Grand Princess, де також стався спалах коронавірусу. За його словами, усі ці особи почуваються добре.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp