Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ізраїль змінює правила в'їзду через коронавірус

10 березня 2020 р., 20:21

Влада країни запроваджує обов'язковий двотижневий карантин для всіх, хто в'їжджає. Застереження набуває сили 12 березня.

З 12 березня кожен прибулий в Ізраїль іноземний громадянин зобов'язаний дотримуватися двотижневий карантин. Про це у вівторок, 10 березня, заявив прем'єр-міністр країни Беньямін Нетаньягу, пише Reuters.

"Це важке рішення. Утім, воно важливе для убезпечення громадян, адже здоров'я громадян на першому місці", - сказав він.Рішення вступає в силу негайно для ізраїльтян, які повертаються в країну, і діятиме до 23 березня. Із четверга всі іноземці, які бажають в'їхати в країну, повинні будуть довести, що у них є кошти для самостійного карантину.Ізраїльські ЗМІ повідомили, що пропоноване застереження означатиме карантин для 300 тисяч громадян у країні з населенням близько 9 мільйонів осіб.Також іноземці, які прибуватимуть в Ізраїль після 12 березня, муситимуть щонайменше за п'ять робочих днів до перетину кордону повідомити ізраїльське посольство в країні виїзду про адресу проходження карантину та отримати лист-відповідь, який стане пропуском на кордоні.До теперішнього моменту в Ізраїлі зафіксовано 58 випадків інфікування новим коронавірусом, летальних випадків немає.Як повідомлялося, в Італії оголосили про розширення карантинних заходів через коронавірус на всю країну.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp