Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка опинилася під колеса (ФОТО)

12 березня 2020 р., 16:30

Поліцейські Ужгородського району з'ясовують причини дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік селища Середнє.

Внаслідок аварії до лікарні госпіталізовано 17-річну дівчину, пасажирку ВАЗ «2108». За фактом порушення правил дорожнього руху поліція відкрила кримінальне провадження

Вчора, 11 березня, близько 17.25 год до поліції Ужгородського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Київ-Чоп», неподалік селища Середнє.

На місці пригоди працівники слідчо-оперативної групи встановили попередні обставини події. 19-річний водій ВАЗ «2108», житель м.Мукачева, рухаючись у напрямку обласного центру, не впорався з керуванням та з’їхав з дороги. Внаслідок автопригоди травми отримала 17-річна дівчина, пасажир авто. Мукачівку з травмами різного ступеня важкості було доставлено до обласної дитячої лікарні.

Водія транспортного засобу освідчено. Чоловік за кермом перебував тверезий.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу (Порушення правил дорожнього руху з потерпілими). В ході досудового розслідування поліція з'ясує всі обставини та причини автопригоди. Автомобіль учасника події поміщено на спецмайданчик відділення поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp