Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В ЄС не очікували від Трампа заборони поїздок до США

12 березня 2020 р., 10:17

Дипломати були приголомшені рішенням Дональда Трампа заборонити в'їзд до США з ЄС.

Вони думали, що "щось станеться, але не настільки радикально".Рішення президента США Дональда Трампа про заборону в'їзду до США громадян країн ЄС приголомшило європейських представників. Про це повідомив телеканал CNN у четвер, 12 березня.

Бельгійський дипломат сказав телеканалу, що було відомо лише те, що з поїздками з Європи "щось станеться, але не настільки радикально".

"Кілька європейських послів у Вашингтоні повідомили CNN, що вони не знали, що це станеться, попри те, що були в контакті з адміністрацією протягом останніх декількох днів", - сказано в публікації.

У свою чергу голова Євроради Шарль Мішель написав у Twitter, що в Єврораді "сьогодні оцінять ситуацію".

"Потрібно уникнути збою в економіці. Європа вживає всіх необхідних заходів щодо стримування поширення вірусу COVID19, обмеження кількості постраждалих та підтримки досліджень", - написав Мішель.

Нагадаємо, що раніше Трамп заборонив в'їзд з Європи до США на 30 днів. Обмеження набудуть чинності з 13 березня. Також американський лідер анонсував податкові послаблення для громадян і підприємств країни, які постраждали від COVID-19.

Пізніше Трамп уточнив деталі заборони на в'їзд до США. Обмеження стосуються лише в'їзду в країну іноземців і не впливають на торгівлю, наголосив американський лідер.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp