Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Роналду відправили на карантин через коронавірус

12 березня 2020 р., 10:03

Відомий португальський футболіст, який виступає за італійський клуб Ювентус, знаходиться на карантині після того, як Covid-19 було виявлено в іншого гравця.

Гравець італійського футбольного клубу Ювентус Кріштіану Роналду знаходиться на карантині через коронавірус, пише Daily Mail.Covid-19 було діагностовано у захисника Ювентуса Даніеле Ругані. Сам спортсмен запевняє, що з ним все в порядку."Так, у мене коронавірус, але не хвилюйтеся, я в порядку. Закликаю вас дотримуватися правил, адже цей вірус не робить винятків. Зробімо це для самих себе, для наших коханих і тих, хто оточує нас", - заявив Ругані.На сьогодні Кріштіану Роналду залишається в Португалії, куди він приїхав ще до того, як стало ясно, що його партнер по команді підхопив інфекцію.Зазначається, що на карантин також помістять й інших гравців Ювентуса, а також футболістів Інтера. Команди недавно зустрічалися на полі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp