Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як працюватимуть спортивні заклади в Ужгороді під час карантину (ФОТО)

14 березня 2020 р., 13:00

Ось такі реалії

У зв'язку із запровадженням в Ужгороді із 12 березня карантинних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню коронавірусу напередодні працівники управління муніципальної варти, міського відділу поліції, управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради навідалися у понад два десятки закладів в обласному центрі: спілкувалися із керівництвом та адміністраторами спортзалів та спортивних клубів, фітнес-центрів, навідалися і в спорткомплекс УжНУ "Буревісник".
Найперше – повідомляли та вручали під розпис розпорядження міського голови Богдана Андріїва "Про введення обмежувальних протиепідемічних заходів з попередження занесення та розповсюдження коронавірусної інфекції у м.Ужгород", яким у тому числі заборонено масові зібрання: спортивні заходи, турніри, відвідування гуртків, секцій, басейнів. Наголошували також на посиленні дезінфекційних заходів, наявності миючих та дезінфікуючих засобів у закладах. Крім того, рекомендували організувати роботу таким чином, щоб запобігти великому скупченню людей, обмежити групові заняття меншою кількістю людей.
Керівники закладів за виконання розпорядження несуть персональну відповідальність. Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp