Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні призупинять роботу 107 пунктів пропуску

14 березня 2020 р., 18:09

Під час карантину в Україні працюватимуть 123 пункти пропуску із 230. При цьому Кабмін ще не вирішив, що робити з КПВВ на Донбасі.

На період карантину через коронавірус в Україні 107 пунктів пропуску призупинять роботу. Про це заявив голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко на брифінгу в суботу, 14 березня."Дещо хотів би деталізувати ті положення в розпорядженні Кабміну. ​​Із 230 відкритих пунктів пропуску через державний кордон залишаються працювати 123. 107 до 3 квітня тимчасово припиняють свою роботу", - заявив Дейнеко.Пунктів пропуску, які будуть працювати, достатньо, підкреслив Дейнеко і зазначив, що закриті ті, де спостерігався невеликий пасажиропотік."Ми вибрали такі пункти пропуску, де у нас йде невеликий рух пасажирів. Наприклад, є такі пункти, де можуть за добу перетнути кордон 3-5 осіб. Ми залишили необхідну кількість пропуску з кожною суміжною країною. Можу запевнити, що цього буде достатньо для того, щоб забезпечити стабільні пропускні операції на будь-якій ділянці кордону", - пояснив глава ДПСУ.Він також повідомив, що Кабмін поки що не прийняв рішення про обмеження перетину КПВВ на Донбасі."Щодо лінії розмежування (щодо перетину КПВВ на Донбасі - ред.) рішення ще на стадії вирішення. Ще поки немає рішення", - сказав Дейнеко.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp