Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Нідерландах лікарі відкладають операції через коронавірус

14 березня 2020 р., 18:17

У країні для пацієнтів з коронавірусом уже зарезервовано 250 ліжок, які можна збільшити до 1100.

У Нідерландах лікарі відкладають проведення операцій у зв'язку з поширенням коронавірусу COVID-19. Йдеться про нетермінові операції, повідомило місцеве видання NU.nl у п'ятницю, 13 березня. Зазначається, що таким чином можна забезпечити більше лікарняних ліжок для хворих на коронавірус.

"Нетермінові операції лікарі відкладають, щоб не було загрози дефіциту захисних засобів, таких як, наприклад, спеціальні маски", - йдеться в повідомленні.Зазначається, що лікарні в регіоні Брабант вже стикаються з браком засобів захисту. Відтермінування нетермінових операцій повинне гарантувати, що запас не зменшиться занадто швидко.Міністр охорони здоров'я Бруно Брюїнз заявив, що для пацієнтів з коронавірусом уже зарезервовано 250 ліжок, які можна збільшити до 1100.Станом на 13 березня в Нідерландах число заражених коронавірусом зросло до 804 осіб. Десять з них померли.Нагадаємо, що в Україні офіційно зареєстровано три випадки COVID-19. Одна з інфікованих померла в Житомирській області. Також стало відомо про смерть українки, яка працювала в Італії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp