Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Десятки закарпатських прикордонників відправили на навчання до Львова

17 березня 2014 р., 11:14

Звідтам відбирають військових для охорони східних кордонів

Десятки закарпатських прикордонників зараз проходять спеціальні навчання у Львівській області. Решта прикордонників Мукачівького та Чопського прикордонного загонів по периметру охороняють державний кордон у Закарпатській області. Прикордонники посилюють заходи з охорони державного рубежу на території області. Про це Часу Закарпаття розповіли у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Все ж, дехто із наших прикордонників прямісінько із навчань вирушив на Східний. Про це повідомляє «IA ZIK». За їхньою інформацією, іще цієї суботи із міста великі Великі Мости, що на Львівщині понад 300 добровольців із різних західних областей відправили для захисту східного кордону України. Об’єднана мотоманевренна група службовців, яка вирушили на Схід, складається з прикордонників зі Львівщини Івано-Франківщини, Закарпаття, Буковини, Волині. Загалом – 311 осіб.

За інформацією начальника прес-служби Західного регіонального управління Держприкордонслужби Володимира Шеремета, це була перша партія добровольців. Цього тижня відправлять другу партію. Він зазначив, що службовці мають не лише стрілецьку зброю, а й таку, яка призначена для ураження важкої техніки. Крім того, відправляється техніка для перевезення особового складу – командно-штабні машини, а також БТРи.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp