Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево: Прийом документів на всі види державних соціальних допомог, пільг, гарантій та компенсаційних виплат переноситься до оосновного ЦНАПу

16 березня 2020 р., 13:15

Ось такі реалії

У зв'язку з введенням карантину, до 3 квітня 2020 року прийом документів на всі види державних соціальних допомог, пільг, гарантій та компенсаційних виплат переноситься з філії ЦНАПу (вул.Валленберга, 31, каб.№2 в управлінні праці та соціального захисту населення) до основного приміщення ЦНАПу за адресою пл.Духновича, 2 (Ратуша,1-ий поверх).

Управління праці та соціального захисту населення Мукачівської міської ради працюватиме в режимі бек-офісу: фахівці опрацьовуватимуть звернення та призначатимуть усі види допомог.

Нагадуємо також, що з минулого тижня особистий прийом громадян начальником, заступником, а також начальниками відділів управління праці та соціального захисту населення Мукачівської міської ради скасовано.

Скарги, заяви та звернення можна подавати у письмовій формі, в телефонному режимі або за допомогою електронних засобів зв’язку.

Наші контакти: 89600, м.Мукачево, вул. Валленберга Рауля, 31.

Телефони: 5-42-90, 0503666050

Ел.пошта: 03192980@mail.gov.ua



Сторінка у мережі Фейсбук: Управління праці та соцзахисту населення м.Мукачева.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp