Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Донецьку стало тихо

10 вересня 2014 р., 10:17

Ніч минула спокійно. Місто по-трохи повертають до життя.

Тривають відновлювальні роботи на пошкоджених мережах електро- та газопостачання.Ніч з 9 на 10 вересня в Донецьку минула спокійно, станом на 9.30 в районах тихо,повідомляє прес-служба міськради.

Як передає мерія, системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі.Громадський транспорт рухається автомагістралями згідно з графіками.

Тривають відновлювальні роботи на пошкоджених мережах електро- та газопостачання.

"Бригадами ПАТ Донецькміськгаз у Будьонівськомурайоні пущений газ 90 абонентам будинку №19 повулиці Відважних, в Київському районі - 20 квартирам повул. Савченка 14, 30 будинкам приватного сектора повулиці Косарєва в Петровському районі і 16 будинкам повул. Курсантів Кіровського району. На 10 серпня в Донецьку залишаються без газопостачання 2581абонентів: з них 23 багатоквартирних будинки і 1385приватних будинків", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в Донецьку залишаєтьсястабільно напружена ситуація. Жителі інформували про залпи з важких знарядь, якіперіодично чути в районах міста.

У свою чергу мер Донецька Олександр Лук'янченко повідомляв, що за час військовихдій у місті постраждало або було зруйновано більше 1300 об'єктів.

Як повідомляв Корреспондент.net, у Донецьку енергетики відновили енергопостачання 12 трансформаторних підстанцій. Роботи велися в Кіровському,Київському, Куйбишевському та Петрівському районах міста.

Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp