Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Легалізація трудових відносин у сфері будівництва

17 березня 2020 р., 14:15

Цікаво знати.

На виконання доручення Прем’єр-міністра України щодо легалізації зайнятості із суб’єктами господарювання сфери будівництва упродовж останніх тижнів пройшли робочі зустрічі директорів базових центрів зайнятості, міськрайонних, районних філій ОЦЗ з керівниками будівельних організацій, у ході яких обговорювались питання легалізації найманої праці, необхідності дотримання вимог закону України «Про зайнятість населення», охорони та гігієни праці.

У частині запобіжних заходів звернуто увагу на переваги співпраці із службою зайнятості для роботодавців, бо тільки вона якісно та швидко укомплектовує вакансії із застосуванням елементів рекрутингу на безоплатній основі та має можливість здійснити підготовку кадрів на вимогу роботодавця.

Роботодавців також поінформовано про наслідки виявлення неналежно оформлених трудових відносин для них, заходи з охорони праці та про розміри штрафних санкцій за порушення законодавства про працю, звернуто увагу на заходи профілактики розповсюдження коронавірусної інфекції серед працівників.

Закарпатський обласний центр зайнятості

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp