Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники допомагають українцям, які пішки повертаються зі Словаччини та Угорщини

17 березня 2020 р., 14:40

У зв’язку із введенням протиепідемічних заходів в Україні та закордоном прикордонники проводять заходи для доставки громадян України, які знаходяться на суміжній стороні без транспортних засобів

Сьогодні прикордонники Чопського та Мукачівського загонів у взаємодії з Закарпатською облдержадміністрацією організували та забезпечили транспортне перевезення більше 300 осіб від кордону зі Словаччиною та Угорщиною.

Подорожуючих доправляють мікроавтобусами безпосередньо з кордону у пункти пропуску, де вони проходять прикордонний та митний контроль. При цьому заходи, спрямовані та виявлення ознак вірусного захворювання, проводяться у повному обсязі. До того ж, усі особи заповнюють бланки письмового зобов’язання про самоізоляцію та звернення до сімейного лікаря по прибуттю до місць проживання.

Ці заходи не припиняються. Українські прикордонники постійно уточнюють інформацію з колегами з Угорщини та Словаччини щодо наявності з суміжного боку наших громадян.

Так, як стало відомо прикордонникам, низка підприємств Угорщини, та Словаччини, на яких працювали українські заробітчани, тимчасово припинили свою діяльність, у результаті чого значна кількість наших громадян повертаються в Україну.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp