Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська митниця: користуйтесь засобами електронного та телефонного зв’язку

18 березня 2020 р., 11:15

З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції Закарпатська митниця звертається до громадян та суб’єктів ЗЕД з проханням користуватись засобами електронного зв’язку.

Зокрема, електронна адреса для офіційного листування з органами виконавчої влади, підприємствами, установами, організаціями: zk.post@customs.gov.ua. При оформленні листів необхідно дотримуватись тих же вимог, що й при звичайному листуванні.

Електронна скринька для подання громадянами звернень та запитів на отримання публічної інформації: zak.zvernennya@customs.gov.ua.

Варто зазначити, що наразі призупиняється проведення особистого прийому громадян керівництвом Закарпатської митниці Держмитслужби. Після завершення карантину прийом громадян здійснюватиметься згідно із затвердженим графіком.

Прохання до суб’єктів господарювання та громадян з розумінням віднестися до обмежень, які вводяться на період карантину. Будьте здорові!

Телефони Закарпатської митниці Держмитслужби:

Оперативний черговий: +38 (0312) 64-96-00,

Управління забезпечення роботи та документообігу: +38 (0312) 64-96-12;

Приймальна керівника: +38 (0312) 64-96-06;

Факс: (0312) 61-22-07.




Закарпатська митниця Держмитслужби

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp