Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Сваляві магазин комп’ютерної техніки працював у звичному режимі, незважаючи на карантин

19 березня 2020 р., 18:00

Магазин з комп’ютерною технікою по вул.Головній у м.Свалява продовжував працювати, незважаючи на попередження з боку контролюючих установ

На Закарпатті тривають превентивні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Поліцейські, у складі мобільних груп, продовжують стежити за дотриманням обмежень у зв’язку з карантином, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Сьогодні, 19 березня, факт правопорушення задокументували поліцейські у м.Свалява відносно суб’єкта господарювання – керуючого магазину комп’ютерної техніки.

Попри попередження мобільною групою про недопущення порушень правил карантину, адміністрація закладу свідомо ігнорувала їх, а магазин продовжував працювати у звичному режимі.

За даними фактом працівники Свалявського відділення поліції склали адміністративний протокол за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП, який буде скеровано до суду для прийняття рішення.

Нагадаємо, розмір штрафу за порушення правил карантину складає для громадян від 17 тисяч до 34 тисяч грн, а для посадових осіб – від 34 тисяч до 170 тисяч грн.

Поліція Закарпаття переконливо звертається до місцевих жителів, відповідально поставитись до обмежувальних заходів з метою недопущення поширення небезпечної недуги.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp