Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Третю добу в обладміністрації працює цілодобовий штаб

20 березня 2020 р., 09:40

Ось такі реалії

Олексій Гетманенко, в.о. голови Закарпатської ОДА: "Третю добу в обладміністрації працює цілодобовий штаб. Працює злагоджено, чітко, відбувається координація заходів різних служб щодо протидії розповсюдженню коронавірусу в області.
На сьогодні один із важливих напрямків роботи штабу – це опрацювання заяв про обов’язкову 14-ти денну самоізоляцію. Анкети заповнюють у пунктах пропуску ті, хто повертається з-за кордону додому. Дані із паперових документів вносять в електронну форму. Відтак ми передаємо інформацію поліцейським і медикам.
Для чого це зроблено?
Поліція перевіряє зобов’язання людини пройти домашню самоізоляцію протягом 14 днів, а дільничні лікарі спостерігають за станом здоров’я людей, які приїхали з-за кордону.
Найбільша кількість людей, яка заїжджає на територію України, через пункти пропуску на Закарпатті, - із Чернівецької та Івано-Франківської областей".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp