Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті не має випадків зараження коронавірусом

23 березня 2020 р., 12:10

В області не має хворих на коронавірус

Як повідомили в департаменті охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації, протягом минулої доби - 22 березня 2020 року у заклади охорони здоров’я області- звернулись за екстреною медичною допомогою 421 особа, з них з явищами гострої респіраторної інфекції – 48.

За добу, що минула 1 особа транспортована ЕМД у приймальне відділення інфекційної лікарня з явищами гострої респіраторної інфекції та, як такий, що за епідемічним анамнезом мав контакт з особою, яка повернулась з країн де підтверджені випадки COVID-19. Проведено швидкі тести – діагноз не підтверджено, хворому призначено самоізоляцію за місцем проживання з динамічним наглядом сімейного лікаря.
Загалом, станом на 22 березня 2020 року, з 8 осіб, які були госпіталізовані в обласну клінічну інфекційну лікарню – 4 виписано, всі вони мають негативний результат вірусологічного дослідження, за результатами вірусологічної референс лабораторії м. Київ.
Стан хворих, які перебувають ще на стаціонарному лікуванні - стабільний.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp