Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перечинські комунальники проводять дезинфекцію міста

23 березня 2020 р., 12:35

Сьогодні в місті також проводили дезинфекцію

О 8.30 з майданчика для ТПВ на площі Незалежності сміттєвоз забирає сміття. Протягом вихідних люди заповнили побутовими відходами не тільки сміттєві баки, а і наносили гілки дерев, старі меблі, сантехніку, стару штукатурку.

– Люди, які роблять ремонт у своїх оселях, все несуть на майданчик, кидають у контейнери цеглу, штукатурку, внаслідок чого контейнери ламаються, їх неможливо зрушити з місця і звільнити від накиданого, – прокоментувала ситуацію майстер КП «Комунальник» Христина Чаварга.

Працівник КП «Комунальник» Василь одягає захисний одяг і починає обробляти порожні баки, потім весь майданчик. Пахне хлоркою.

Далі йдемо на площу Незалежності. Хлопець дезінфікує увесь комплекс дитячого майданчика, вхідні двері на під’їздах багатоквартирних будинків. Надворі холодно, вітряно – комунальникам не позаздриш.

Пані Христина повідомила кореспонденту «Карпатського об’єктива», що комунальники проводитимуть і надалі дезінфікуючі заходи у райцентрі.

Тетяна Грицищук, фото автора


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp