Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Програма «U-LEAD з Європою» запустила навчальний онлайн проєкт - U-LEARN

24 березня 2020 р., 10:53

Карантин не перешкода для підвищення спроможності фахівців громад.

Програма «U-LEAD з Європою» запустила навчальний онлайн проєкт - U-LEARN.org.ua, на якому у вільному доступі наявні 10 навчальних програм для фахівців громад.

Наразі доступні навчальні модулі «Соціальні послуги в ОТГ: з чого почати», «А як вчините Ви? – Етична дилема», «Основи реформування системи охорони здоров'я з допомогою eHealth», «Цифрові комунікації в громаді» та «Сучасні інструменти для формування спроможної освітньої мережі в громаді».

«Завдяки проекту U-LEARN представники об’єднаних громад області мають можливість проходити навчання, що пропонує Програма, навіть в умовах, коли потрібно залишатися вдома, – пояснює Микола Сюсько, керівник Закарпатського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою». – Більше того, вільний час, який з’явився в багатьох в зв’язку із карантином, можна використати з користю, пройшовши безплатні онлайн-курси. Тематика курсів пропонованих на платформі є досить обширною і буде цікава як об’єднаним територіальним громадам, так і тим, що лише планують об’єднуватися».

Також на платформі доступні електронні посібники «Перші кроки для новостворених ОТГ. Методичні рекомендації та зразки документів», «Путівник керівника. Успішна громада: надання якісних послуг громадянам та сприяння сталому розвитку».

Крім того, оприлюднені вступи до курсів «Залучення громадян до процесів прийняття рішень», «Стратегічна комунікація: вступ», «Електронний документообіг».

Всі курси доступні на сайті Пройти будь-яке онлайн навчання та отримати відповідний сертифікат зможе кожен бажаючий.

Нагадаємо, Програма «U-LEAD з Європою» підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією








Схожі новини

В Мукачеві обговорили перспективи співпраці в рамках програми U-LEAD
В ОДА розкажуть про проєкт реставрації Невицького замку
Проєкт«Школа соціального проєктуваня культурних менеджерів ОТГ Культурний Трамплін» За підтримки Українського Культурного Фонду
Завтра стартує важливий проєкт
Як зміниться проєкт перспективного плану формування територій громад Закарпатської області?
Проєкт «Реміснича мануфактура «Паланок» підтримано грантовою програмою Українського культурного фонду
Ужгород здобув можливість можливість долучитися до проєкту за угодою «Міський громадський транспорт ІІ» (ФОТО)
На Закарпатті готуються до 30-річчя Незалежності України
Благодійний проєкт «Єдність» презентували в Ужгороді
Гуляти Ужгородом, пізнаючи його особливості та цікавинки — ГО «Щасливі діти» розпочинає новий проєкт

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp