Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Балога хоче звільнити свого родича, Міністра оборони Гелетея

10 вересня 2014 р., 17:19

У Фейсбуці Балога каже, що родина родиною, а робота роботою

У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про звільнення міністра оборони Валерія Гелетея і начальника генштабу Муженка.



Таку постанову зареєстрував депутат Віктор Балога.

"Зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про звільнення від виконання обов’язків Міністра оборони Валерія Гелетея", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

"Так, після одруження мого старшого сина, наші родини "поєднують певні зв’язки". Але, для мене на роботі родичів немає і ніколи не було. На роботі – ми або працюємо і справляємося з задачами, або ні", - зазначив він.

Балога зазначив, що на Міністра оборони "є безліч нарікань, як з боку військових і колег по уряду, так і від громадськості".

"Особисто я солідарний з людьми, і мене, як громадянина, така робота теж не влаштовує. Тому, вирішив взяти на себе відповідальність за внесення у ВР проекту постанови про звільнення Міністра оборони, хоча преса (скоріше з владних пагорбів) по сьогоднішній день його прихід в уряд приписує мені", - зазначив Балога.

"Не менше нарікань є і на генерал-полковника Муженка. Тому, щоб бути справедливим до кінця, також зареєстрував проект постанови про звільнення начальника Генерального штабу Збройних Сил України. Вести у танкову атаку бійців – це, безумовно, вчинок. Але це – робота офіцерів. Задача начальника Генштабу – зробити усе, щоб ці офіцери не опинилися в котлах", - додав він.


ПЕНСІОНЕР 18.09.2014 08:49 IP: 69.230.107.46
КРАЙНІХ НЕМА І НЕ БУДЕ,ЗА ІЛОВАЙСЬКИЙ КОТЕЛ, ЗА СОТНІ ЗАГИБЛИХ ТОМУ, ЩО В ДЕРЖАВІ НІЧОГО НЕ ЗМІНИЛОСЯ, ТРЕБА ТРЕТІЙ МАЙДАН!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp