Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Дніпрі помер чоловік з підозрою на COVID-19

24 березня 2020 р., 08:52

Чоловік кілька днів відчував нездужання. Однак не став відразу звертатися до лікарів. У лікарню його доставили вже в тяжкому стані.

У Дніпрі помер 45-річний чоловік, який тиждень тому повернувся з подорожі до Єгипту, і у якого підозрюють коронавірус. Про це у вівторок, 24 березня, повідомила прес-служба Дніпропетровської ОДА.Швидкою його у важкому стані доставили в Дніпровську міську лікарню №21. Однак врятувати його не вдалося. Результати тесту на коронавірус загиблого будуть відомі 25 березня."Чи став причиною ускладнень саме коронавірус, зараз з'ясовується. Результати досліджень будуть відомі вже завтра", - сказав голова Дніпропетровської ОДА.У Дніпропетровській області два лабораторно підтверджених випадки коронавірусу. Ще дев'ять осіб перевіряють на COVID-19.Раніше повідомлялося, що в Дніпрі починають діяти обмеження щодо транспорту. З четверга, 26 березня, той буде перевозити тільки працівників підприємств, які забезпечують критично важливі сфери життя міста.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp