Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги споживачів юридичних осіб: передавайте покази лічильників онлайн за допомогою електронної абоненської скриньки

25 березня 2020 р., 15:30

Важливо!

Шановні споживачі! Адміністрація ПрАТ «Закарпатяобленерго», дбаючи про вашу безпеку в нинішній ситуації, закликає всіх користуватися Електронною абонентською книжкою! За допомогою цього зручного сучасного сервісу ви можете контролювати своє споживання, не виходячи з будинку чи території підприємства, не наражаючи себе та близьких, а також колег на загрозу зараження!

В електронній абонентській книжці ПрАТ «Закарпаттяобленерго» непобутові споживачі можуть занести покази приладів обліку та сформувати рахунки за розподіл та послуги з перетікання реактивної електричної енергії.

Для проведення нарахувань та отримання рахунків за активну електроенергію необхідно:

Зайти на сайт Електронної абонентської книжки споживача – юридичної особи ПрАТ «Закарпаттяобленерго» за посиланням та внести показники засобів обліку, провести розрахунок.

Після цього перейти на сайт особистого кабінету постачальника, з яким ви уклали договір про постачання електричної енергії, сформувати та завантажити рахунок.

Зверніть увагу: якщо ви вперше користуєтеся цим сервісом, то для того, аби зареєструватися, слід увійти на офіційний сайт ПрАТ «Закарпаттяобленерго» за посиланням https://zakarpat.energy/, у верхній панелі перейти в рубрику «Кабінет», увійти до нього і обрати розділ «Для компаній».

У разі виникнення будь-яких запитань звертайтеся до кол-центру ПрАТ «Закарпаттяобленерго» за номером 0-800-50-16-20 (безкоштовно та цілодобово).

{g}

Адміністрація ПрАТ "Закарпаттяобленерго"


ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp