Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зловмисникам все з рук не зійшло (ФОТО)

26 березня 2020 р., 12:30

Мукачівські та хустські працівники поліції встановили причетність двох осіб, серед яких жінка, до крадіжок з приватних будинків. Викрадені речі вилучено. За обома фактами розпочато слідство

Працівники Хустського відділу поліції встановили особу жінки, яка з прибудови будинку у селі Бороняво викрала електроінструмент. Повідомлення про крадіжку надійшло від 46-річного чоловіка. Заявник розповів, що невідома особа проникла на його дворогосподарство і викрала будівельний інструмент.

Працівники кримінальної поліції Хуста встановили причетність 64-річної жінки до вчинення злочину. Викрадену техніку пенсіонерка, мешканка с.Бороняво, вже встигла перепродати.

Крадіжку автозапчастин та коліс з гаражного приміщення мешканця с.Косино розкрили працівники Мукачівського районного відділення поліції. Чоловік повідомив, що вночі невідомий проник на його дворогосподарство і викрав речі на суму близько 3 тис. грн.

Крадієм виявися житель сусіднього населеного пункту, раніше судимий 27-річний житель Чинадієва. Викрадене майно від нього вилучили.

За обома фактами крадіжок, вчинених з проникненням, у поліції розпочато слідство за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp