Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

МАУ скасувала спецрейс з Дубая через закриття кордонів

27 березня 2020 р., 20:23

Спецрейс був запланований на 28 березня

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скасувала спецрейс з Дубая через закриття українського кордону. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу МАУ у Facebook.

Наголошується, що МАУ змушена скасувати спецрейс PS1174 Дубаї - Київ від 28 березня.

"Два дні тому уряд України прийняв рішення повністю заборонити виконання всіх пасажирських перевезень, у тому числі міжнародних евакуаційних рейсів в Україну з 00:00 28 березня. Сьогодні, 27 березня, ми в МАУ все ще не маємо чіткого роз'яснення авіаційних властей щодо режиму виконання спецрейсів від 28 і 29 березня, квитки на які були придбані фактично до вищезазначеного рішення", - йдеться в повідомленні.

При цьому в компанії відзначили, що докладають всіх зусиль, аби допомогти українцям повернутися додому і чекають відповіді уряду про механізм евакуації громадян в Україну.

"Як тільки отримаємо такий дозвіл, відразу ж, без будь-яких додаткових доплат і зборів, переброньовують ваші квитки на нові рейси і доставимо вас у ваших рідних і близьких", - йдеться в повідомленні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp