Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За добу на Закарпатті виникли пожежі (ФОТО)

28 березня 2020 р., 15:00

За чергову добу вогнеорці Закарпаття приборкали 33 пожежі сухої трави та сміття га відкритих територіях.

З них, внаслідок двох загорань сухостою пошкоджено будівлі у Тячівському та Хустському районах. Ще два загорання сухої рослинності призвели до пожеж на території лісгоспів.Так,вчора , пообіді виникло загорання сухої трави та лісової підстилки на території Лужанського лісництва Великобичківського ЛГ, майже одночасно загорілось і на території Груниківського лісництва Брусторянського ЛГ. На щастя, вогнеборці та ліснки здолали полум'я вчасно та не дали вогню знищити "зелені легені".


А на Хустщині чиясь недбалість та недолугість ледь не знищила "родзинку" Закарпаття - долину нарцисів. О 16:35 хустські бійці ДСНС виїхали на гасіння пожежі сухої трави та чагарників на території Карпатського біосферного заповідника ПНДВ «Долина Нарцисів» ім. проф. Василя Комендаря. Пожежу було ліквідовано о 19:08 силами вогнеборців Хуста та працівників заповідника.
Шановні закарпатці, невже жага до спалювання минулорічного сухостою сильніша ніж здоровий глузд? Припиніть практику "вогняного" прибирання та краще зробіть щось корисне для нащадків.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp