Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Карантинна реальність: що скільки коштує на Закарпатті?

28 березня 2020 р., 18:00

Журналістка «Голосу Карпат» дослідила ціни на продукти на городину на ринках Ужгорода.

Весна набирає обертів, а це значить, що на ринках Ужгорода потроху з’являються перші цьогорічні овочі. Проте, зважаючи на карантин та напівлегальну роботу ринків, продавців, а відтак і овочів, стало в рази менше. Хоча, на ціну це не дуже вплинуло.

Кілограм свіжої капусти коштує 43-46 гривень, пучок редиски – 10, помідори та огірки все ще тримаються в ціні. Огірки коштують від 40 гривень, помідори – 45 гривень, помідори чері – 58, болгарський перець – від 75 гривень за кілограм.

Цвітна капуста та капуста броколі вартує від 75 гривень за кілограм, кабачки – 35-40 гривень. Піднялись в ціні і цитрусові. Кілограм апельсинів коштує 35-50 гривень, мандарини – 55-65, лимони – 75 гривень. Найдешевшими залишаються грейпфрути – від 35 гривень за кілограм.

Що стосується інших продуктів, то їх на ринку дедалі менше. Молочної продукції майже нема, м’ясних виробів теж. Лише у декількох місцях вдалось знайти буженину та копчене сало. Ціни як і торік – 200-240 гривень за кілограм м’яса та 180-200 за кілограм сала.

Курячі яйця коштують по 1,7 за штуку та по 1,5, якщо купувати від 30 штук.

Продавці зізнаються, що покупців стало суттєво менше і вони не беруться прогнозувати як буде далі. Також пони сподіваються, що на вихідних покупців побільшає.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp