Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Карантин в Україні: злочинність знизилася на 30%

30 березня 2020 р., 08:05

Зараз "найбільшим злочином" в країні є порушення карантинного режиму, зазначив Арсен Аваков.

З початку введення карантину в Україні істотно знизився рівень злочинності, проте активізувалися шахраї. Про це сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС в суботу, 28 березня.

За даними Авакова, з початку карантину рівень злочинності в країні скоротився на 30%. При цьому правоохоронці фіксують активізацію шахраїв, які намагаються нажитися на ситуації з коронавірусом."Ми дуже активно намагаємося реагувати на всі фейки. Наприклад, недавно була ситуація, коли розсилалися смс-повідомлення про те, що ніби якась фірма повинна була ходити по квартирах і дезінфікувати приміщення. Поліція це відстежувала. Відсилала смс-повідомлення з попередженням, що це шахраї. Але такі злочини - не системні", - розповів він.Аваков додав, що зараз "найбільшим злочином" в країні є порушення карантинного режиму."Люди наражають на небезпеку не тільки себе, але і своїх рідних і оточуючих. Поки нам не потрібен надзвичайний стан або комендантська година, але карантин повинен бути максимально повним... Якщо доведеться ввести комендантську годину, як це вже зробили в ряді європейських країн, то доведеться вводити і надзвичайний стан", - додав глава МВС.Нагадаємо, в Харківській області поліція розшукала 10 осіб, які повернулися з-за кордону і порушили режим самоізоляції. До всіх них буде вжито заходів, відповідно до чинного законодавства України.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp