Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

COVID-19: в Україні 356 заражених, дев'ять жертв

30 березня 2020 р., 08:30

Протягом доби отримано 47 позитивних результатів дослідження на коронавірусну інфекцію. Про це повідомляє Центр громадського здоров'я України.

Станом на 22:00 суботи, 28 березня, в Україні кількість лабораторно підтверджених випадків інфікування коронавірусом COVID-19 зросла до 356. Також дев'ять осіб померли, п'ятеро одужали. Про це повідомляє Центр громадського здоров'я України в Facebook."За підсумками дослідження вірусологічної референс-лабораторії України і обласних лабораторних центрів всього підтверджено 356 випадків COVID-19. Протягом доби отримано 47 позитивних результатів ПЛР-дослідження на нову коронавірусну інфекцію", - йдеться в повідомленні.Всього медики зафіксували дев'ять летальних випадків від COVID-19 в Україні. П'ятеро людей вже одужали - повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі."Всього за даними тільки вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров'я України досліджено понад 1,2 тисячі зразків. Крім того, зразки досліджують і обласні лабораторні центри. В Україні аналізують не тільки зразки людей, яким встановлено підозру, але і контактних осіб", - додали в ЦГЗе.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp