Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Хусті героїв Карпатської України вшановували (ФОТО)

17 березня 2014 р., 12:06

Міліція забезпечувала охорону громадського порядку під час урочистих заходів з нагоди річниці Карпатської України.

{Pg}На місці звитяги карпатських січовиків – Красному Полі було вшановано творців Карпатської України, які віддали своє життя за нашу незалежність. 

Це місце є святим для кожного українця, адже саме тут відбулася битва, що народила Українську державу З вітальними словами перед учасниками зібрання виступили представники влади, культурні та громадські діячі, учасники Євромайдану та очевидці тих далеких подій. 

Голова Закарпатської обласної ради Іван Балога вручив нагороди колишнім політрепресованим та дружинам загиблих політрепресованих. Представники різних релігійних конфесій відправили панахиду за покійними борцями Незалежної України. До підніжжя меморіалу карпатським січовикам лягли вінки та квіти від перших керівників краю, керівників правоохоронних органів, представників громадськості. Вони низько вклонились героям Красного Поля, що у запеклій боротьбі за незалежність Карпатської України «положили душу й тіло». 

За словами виконуючого обов’язки начальника хустської міліції Василя Грички, у масовому заході взяло участь близько тисячі громадян, а охороняли їх п’ятдесят працівників хустської міліції. Під час проведення заходів правоохоронці не виявили жодного порушення. 
Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp