Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перші засідання ОВК на Закарпатті провалились

11 вересня 2014 р., 09:19

Десь не було секретарів, десь - і голови.

Від чотирьох до семи членів у кожній ОВК на території Закарпатської області – стільки не взяло участь у перших засіданнях комісій та, відповідно, не прийняли присяги.

Причина відсутності людей – вони не проживають на території області. Ті з них, до котрих вдалося додзвонитися, повідомили своїх голів комісій, що не будуть працювати у відповідних округах.

На ОВК №72 під час першого засідання був відсутній голова комісії – представник Радикальної Партії Олега Ляшка. Він проживає у Вінницькій області.

У ОВК №71 із іншої області виявився секретар комісії – представниця Партії Наталії Королевської «Україна – вперед!».

У ОВК №70 секретар комісії – представник Партії «НОВА ПОЛІТИКА» – відмовився виконувати свої обов’язки, водночас виявив бажання працювати рядовим членом. Заступник голови цієї ж ОВК – представник Соціалістичної партії України – був відсутній на засіданні, бо проживає у Києві.

Разом з тим, перші засідання окружних виборчих комісій, котрих на Закарпатті шість, вчасно розпочали свою роботу. Комісії звертатимуться до ЦВК з проханням замінити людей, що не проживають в окрузі, на місцевих.

Ще одна особливість перших засідань ОВК – вони не анонсувалися через ЗМІ, засідання голови скликали у телефонному режимі. У найближчі дні ОВК на Закарпатті займатимуться організаційними питаннями, на кшталт облаштування приміщень, придбання оргтехніки, наймом на платну основу технічних працівників.

ОПОРА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp