Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські "спрощенці" сплатили до бюджету більше 26 мільйонів

11 вересня 2014 р., 09:56

Порівняно з відповідним періодом минулого року сплата зросла на 2,2 млн грн.

За 8 місяців поточного року платники податків міста Ужгорода, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджету 26,4 млн грн єдиного податку. 

Левова частка суми сплачена підприємцями — фізичними особами. Від них бюджет отримав 19,3 млн грн єдиного податку. Від діяльності спрощенців — юридичних осіб до бюджету надійшло 7,1 млн грн. 

В ДПI у м.Ужгородi знаходиться на облiку майже 20 тисяч суб’єктів підприємництва, а на спрощеній системі оподаткування перебуває 864 юридичних(13,9%) та 5171 фiзичних осiб (38,2%). 

«Важливо не просто зберегти спрощену систему оподаткування, а й зробити більш сприятливими умови ведення бізнесу. Поперше, ми ініціюємо суттєве зменшення максимальних ставок єдиного податку. Зокрема, для деяких груп юридичних та фізичних осіб – підприємців максимальний розмір податку зменшиться у півторадва рази. Подруге, пропонуємо заборонити перевірки платників єдиного податку та суб’єктів господарювання із річним доходом до 20 млн. грн. Перевірки цих категорій платників податків здійснюватимуться винятково за їхньою заявою або за рішенням суду чи відповідно до вимог Кримінальнопроцесуального кодекс», наголошує Голова державної фіскальної служби України Ігор Білоус 
ДПІ у м.Ужгороді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp