Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Повідомляйте показники та оплачуйте послуги онлайн

1 квітня 2020 р., 09:40

Те, що варто знати

Електронна абонентська книжка ПрАТ «Закарпаттяобленерго» – це сервіс, який дозволяє, не виходячи з дому, передати показники засобу обліку, оплатити рахунок, а також контролювати своє споживання та нарахування за спожиту електричну енергію.

Користуватися абонентською книжкою можуть:

- побутові споживачі (населення) - https://pay.zakarpat.energy/home

- непобутові (суб’єкти підприємницької діяльності) - https://pay.zakarpat.energy/company

Якщо ви досі не користуєтеся цим зручним способом, саме час розпочати і контролювати власне споживання та оплати! Переходьте за посиланням - https://pay.zakarpat.energy/home

У разі виникнення будь-яких запитань можна звернутися за номером кол-центру ПрАТ «Закарпаттяобленерго» 0-800-50-16-20, який працює безкоштовно, цілодобово та без вихідних.

Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щиро вдячна всім сумлінним споживачам за вчасне внесення показників і оперативну оплату рахунків за електроенергію! Нагадуємо вам, що платіжна дисципліна в нинішній час – це запорука стабільного електропостачання всієї Закарпатської області!







Прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp