Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині страхувальники сплатили більше 93 мільйонів ЄСВ

11 вересня 2014 р., 10:43

Рівень сплати порівняно з аналогічним періодом минулого року перевищено на 1,9 млн. грн.

За січень - серпень 2014 року надійшло 93,4 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. 

Перший заступник начальника Берегівської ОДПІ Петро Дудаш зазначає, що високих результатів надходжень ЄСВ вдалося досягти завдяки постійній, цілеспрямованій роботі з роботодавцями щодо бази та об’єктів оподаткування, дотримання термінів сплати. Крім цього, проводиться роз’яснювальна робота про переваги добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Зокрема, за цей період громадяни уклали 27 договорів про добровільну участь в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, в тому числі 7 договорів – з особами, яким не вистачало трудового стажу для призначення пенсій.

Нагадаємо, що на веб-порталі Державної фіскальної служби України працює он-лайн сервіс «Реєстр страхувальників», завдяки якому платники єдиного внеску можуть оперативно отримати дані про взяття на облік, реєстраційний номер платника єдиного внеску та його клас професійного ризику виробництва.

Звертаємо увагу, що за інформацією щодо подання звітності та сплати єдиного внеску, отримання безкоштовних ключів електронного цифрового підпису та програмного забезпечення можна звертатися у ЦОП м. Берегове за адресою: вул. Фабрична, 53 та за телефонами 4-26-27, 2-35-48.
За матеріалами Берегівської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp