Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Здійснюйте облік осіб, які здійснюють операції з товарами онлайн

2 квітня 2020 р., 11:20

Важливо!

З метою запобігання поширенню COVID-19 фахівці Закарпатської митниці Держмитслужби рекомендують особам, які здійснюють операції з товарами ставати на облік у митниці використовуючи інформаційний веб-портал «Єдине вікно для міжнародної торгівлі».

Зокрема, особа, яка здійснює операції з товарами (або її представник, повноваження якого підтверджені довіреністю або письмовим договором між ним та особою, яку він представляє), подає заяву про взяття на облік особи, яка здійснює операції з товарами, за формою № 1-ЗЕД, наведеною в додатку 1 до Порядку обліку осіб, які здійснюють операції з товарами, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 15 червня 2015 року № 552.

В електронному вигляді заява подається засобами електронного зв'язку з використанням електронного цифрового підпису з посиленими сертифікатами відкритих ключів. Така заява опрацьовуються автоматично засобами Єдиної автоматизованої інформаційної системи Держмитслужби. У разі відсутності підстав для повернення заяви на доопрацювання або відмови в реєстрації особи відповідний підрозділ митниці в день отримання заяви вносить до Реєстру дані про особу із заяви, а також дані, отримані у взаємодії з Єдиним банком даних юридичних осіб та/або ДРФО. Дані про особу, яка подала заяву засобами електронного зв'язку, вносяться до Реєстру автоматично.

Алгоритм дій при подачі заяви про взяття на облік засобами електронного зв'язку додається.


Закарпатська митниця Держмитслужби

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp