Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

28 "акцизних" мільйонів зібрали на Закарпатті

11 вересня 2014 р., 13:35

Цьогоріч його сума зросла на 8,6 мільйонів.

Понад 28 млн. грн. акцизного податку сплатили платники – виробники підакцизної продукції

З початку року в Закарпатській області суб’єкти господарювання сплатили 28 млн. 108 тис. грн. акцизного податку з вироблених в Україні товарів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року сплата податку зросла на 8,6 млн. грн.

Слід зазначити, що акцизний податок в області займає третє місце у структурі податкових надходжень до Державного бюджету після податку на додану вартість і податку на прибуток підприємств.

Нагадаємо, що в Україні буде впроваджено податкову реформу, яка представлена Кабміном на розгляд Верховної ради. В результаті акцизний податок буде якісно видозмінено. Так, до цього податку будуть входити: сам класичний акцизний податок і додаткові платежі, які по своїй правовій природі прив’язані до акцизу. Тобто в новий, трансформований податок буде входити сам збір за першу реєстрацію транспортного засобу, екологічний податок (з палива), збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на електричну та теплову енергію, крім електроенергії, виробленої кваліфікованими когенераційними установками.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp