Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

МОЗ назвало умову для завершення карантину через два тижні

7 квітня 2020 р., 12:24

Україна почне працювати через два тижні за умови дотримання суворого карантину, в іншому випадку може повторити долю Італії або США.

Для якнайшвидшого відновлення нормального життя в країні громадяни повинні дотримуватися карантинного обмеження. Про це заявив головний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко.За його словами, дотримання простих протиепідемічних правил значно загальмує процес поширення вірусу, що допоможе швидше повернутися до нормального робочого графіка в країні."Дотримуючись карантину, ми рятуємо життя українців, не навантажуємо систему охорони здоров'я - і через два тижні ми почнемо піднімати економіку нашої країни", - заявив Ляшко.В іншому випадку Україну може очікувати сценарій країн, які найбільше постраждали від пандемії COVID-19."Якщо ми не будемо дотримуватися карантинних заходів, є ризик того, що епідемія буде розвиватися і пік захворюваності може піднятися. Це може привести до негативних наслідків, як в інших країнах світу, коли будуть паралізовані системи охорони здоров'я", - зазначив Ляшко.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp