Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві готують "мирний" флешмоб

11 вересня 2014 р., 18:28

З такою ініціативою виступило учнівське самоврядування.

В 1982 році, в своїй резолюції Генеральна Асамблея ООН проголосила Міжнародний день миру як день глобального припинення вогню і відмови від насильства. З того часу свято, яке відзначається 21 вересня, залучило мільйони людей, охопивши багато країн та регіонів. Цей день закликає людей не тільки замислитися про мир, а й зробити щось заради нього. З 2002 року День миру відзначає і Україна.

 І ще декілька років тому ми навіть уявити собі не могли, що саме миру буде бракувати нашим містам та селам, що на нашій миролюбній, сонячній землі будуть гинути дорослі і діти…Але разом з болем, який сповнює наші серця, в них б’ється гаряча любов до своєї Батьківщини, нестримне бажання захистити її від ворога, не дати розірвати її на шматки. І кожен з нас, українців, не зважаючи на вік, має зробити все для майбутньої перемоги.

Тому освітяни міста підтримують ініціативу учнівського самоврядування щодо організації патріотичного флеш-мобу, присвяченого Міжнародному дню миру, який планується провести 19 вересня 2014 року о 15.00 у центрі міста.

Мукачівська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp