Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Разумков: Рада у понеділок не розгляне банківський законопроект

10 квітня 2020 р., 19:32

Профільний комітет не встигає підготувати таблицю поправок

На позачерговому засіданні Верховної ради 13 квітня не будуть розглядати банківський законопроект. Про це заявив спікер Ради Дмитро Разумков, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, Рада не буде розглядати цей законопроект, оскільки профільний комітет не встиг підготувати таблицю поправок.

"На жаль, це антирекорд українського парламенту - 16 000 правок ми не отримували ніколи. Я вважаю, що це спрямовано на те, щоб заблокувати роботу Ради. Тому що потрібно півроку, враховуючи коронавірус, ... і парламент на це не піде. Якщо ми говоримо про його розгляд, на жаль, я поки не можу сказати, коли це станеться. Адже поки не сформована таблиця", - зазначив Разумков.

Він уточнив, що до законопроекту про банки готується занадто велика таблиця правок.

"Це десь із мій зріст. Тому ми повинні підготувати, сформувати таблицю, після цього вони (комітет, - ред.) мають пройти по кожній правці, які враховуються чи не враховуються. Тільки після цього можна буде розглядати в залі. Працюють всі інтенсивно, думаю, що на це піде небагато часу", - заявив Разумков.

Він додав, що комітет буде розглядати правки по блокам.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp