Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський відзначив зменшення випадків COVID-19 серед українців

14 квітня 2020 р., 18:58

Президент заявив, що різкого стрибка захворюваності в останні дні не сталося завдяки свідомості громадян

Президент Володимр Зеленський заявив, що ситуація із захворюваністю на COVID-19 в Україні певною мірою стабілізується. Про це він сказав під час відеозвернення, повідомляє РБК-Україна.

За словами Зеленського, ситуація стабілізувалася завдяки свідомості громадян, які дотримуються самоізоляції.

"Аналізуючи статистику захворілих в Україні в останні дні можна відзначити певну стабілізацію. Різкого стрибка не сталося і завдяки свідомості громадян, які постійно дотримуються самоізоляції. І це слід продовжувати", - зазначив Зеленський.

Водночас глава держави наголосив, що розслаблятися ще зарано і дуже небезпечно.

"Якщо Італія та Іспанія вже пройшли або проходять пік епідемії, то у нас попереду ключовий, визначальний період. Це саме двадцяті числа квітня. Саме тому важливо на Великдень кожному українцю залишатись вдома", - заявив президент.

Нагадаємо, за добу в Україні було зафіксовано 270 випадків зараження коронавірусом. Загальна кількість інфікованих досягла 3372 громадян.

Всього госпіталізовано 1 248 осіб, з них 52 дитини. В результаті ускладнень, викликаних хворобою, померли 98 осіб, з них 51 чоловік та 47 жінок. Також повідомлялося про зараження майже 600 медиків.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp