Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Великодні богослужіння ПЦУ та УГКЦ наживо транслюватимуть два канали Суспільного радіо

16 квітня 2020 р., 17:35

Два канали Суспільного радіо UA: Українське радіо та UA: Радіо Культура транслюватимуть Великодні богослужіння для вірян східного обряду

У суботу, 18 квітня, із 23:30 до 03:00 відбудеться пряма трансляція Великодньої Божественної Літургії з Михайлівського Золотоверхого собору.

У неділю, 19 квітня, із 07:30 до 11:00 — трансляція Великодньої Божественної Літургії з Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ в Києві.

Трансляції коментуватиме ведучий UA: Українське радіо Роман Коляда.

«Оскільки релігійні обряди мають велику візуальну складову, Суспільне радіо завжди особливо відповідально ставиться до коментування церковних служб. Ми не лише даємо змогу слухачам долучитися до служби, а й пояснюємо, що саме відбувається, яке значення має та чи та дія. Радіо — найдоступніше медіа. Окрім того, UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа України. Тому завдяки трансляціям на UA: Українське радіо та UA: Радіо Культура до Великодніх богослужінь зможуть долучитися сотні тисяч вірян», — прокоментував член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін.

На Закарпатті UA: Українське радіо можна слухати на сайтах ukr.radio та uz.suspilne.media, через дротову мережу, а також в FM-діапазоні:

Ужгород - 107,2 МГц
Великий Березний - 104,3 МГц
Добрянське - 100,5 МГц
Міжгір’я - 106,6 МГц
Мукачеве - 97,3 МГц
Рахів - 102,2 МГц
Хуст - 101,2 МГц

Джерело: UA: ЗАКАРПАТТЯ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp