Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Італії померли вже понад 25 тисяч осіб із коронавірусом

23 квітня 2020 р., 09:06

За останні 24 години в Італії хвороба COVID-19 забрала 437 людських життів. Загалом з початку спалаху епідемії в цій європейській країні нарахували вже понад 25 тисяч летальних випадків

.В Італії, що разом зі США та Іспанією входить до трійки найбільш постраждалих від пандемії COVID-19 країн, знову істотно зросла кількість летальних випадків унаслідок хвороби. Згідно з оприлюдненими ввечері у середу, 22 квітня, даними служби цивільного захисту населення, впродовж останніх 24 годин зафіксовано 437 летальних випадків від COVID-19. Це значно менше порівняно з попереднім днем, коли було підтверджено 537 летальних випадків унаслідок захворювання, передає агенція новин Reuters.

Таким чином, загальна кількість смертей від спричиненого коронавірусом захворювання перевищила вже 25 тисяч випадків, наголошують італійські чиновники.Понад 187 тисяч інфікованих

Водночас сукупна кількість інфікованих коронавірусом перевищила 187 тисяч осіб. Лише за останні 24 години зафіксували 3370 нових випадків заражень. Тим часом понад 54,5 тисячі людей уже одужали від цієї хвороби, стверджують у міністерстві охорони здоров'я Італії. На інтенсивній терапії перебувають 2384 пацієнти.

У МОЗ Італії наголошують, що кількість активних випадків захворювання скорочується третю добу поспіль. Натепер їх 107 699, стверджують чиновники, на яких посилається інформагенція AFP.

Утім чимало італійських лікарів та експертів переконані, що офіційні дані неповні, тому що не враховують значне число поки що невиявлених випадків хвороби. Річ у тім, що до офіційної статистики потрапляють лише ті летальні випадки, що сталися в лікарнях, натомість ті, хто помер від COVID-19 у центрах догляду, будинках для людей похилого віку чи вдома, до статистики не потрапляють, передає AFP.

Цього ж дня прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте вкотре пообіцяв поступове послаблення обмежувальних заходів, запроваджених на початку березня. Під час зустрічі із представниками профспілок Конте запевнив, що особливо від часткового скасування обмежувальних заходів виграють будівельна галузь та переробна промисловість, передає dpa з посиланням на італійські ЗМІ.Сотні летальних випадків у Франції та Великобританії

Про зростання летальних випадків унаслідок COVID-19 повідомили у сусідній Франції, а також у Великобританії. Протягом останніх 24 годин медики Франції підтвердили 544 нові летальні випадки. Сукупна кількість жертв коронавірусу досягла в цій країні 21,3 тисячі випадків, інформує dpa. Загалом у Франції підтверджено понад 158 тисяч випадків коронавірусу.

У Великобританії за останню добу від цієї інфекційної хвороби померли 759 осіб. Загальна кількість летальних випадків від COVID-19 перевищила 18 тисяч, визнають британські лікарі. У країні виявлено близько 133,5 тисячі випадків коронавірусу.

Джерело: Українська служба DW

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp