Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатським рятувальникам передали екіпірування, необхідне для протидії поширенню СОVID-19

24 квітня 2020 р., 16:20

Робота рятувальників не припиняється під час пандемії коронавірусу

Щодня співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій здійснюють протиепідемічні заходи, спрямовані на протидію поширенню СОVID-19. Зокрема, проводять дезінфекцію в місцях скупчення людей: в адміністративних будівлях, на центральних вулицях населених пунктів, в аптеках, супермаркетах тощо. І для виконання цих завдань рятувальникам потрібні одноразові засоби захисту.

24 квітня на базі Аварійно-рятувального загону спецпризначення відбулося вручення необхідного екіпірування. Начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак отримав від заступника голови ОДА Ігоря Шинкарюка, який є керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в області, комплекти костюмів біологічного захисту, захисних окулярів та протипилоаерозольних респіраторів. У подальшому отримані засоби захисту розподілять між підрозділами області для використання за призначенням.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp