Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаттям пронісся буревій (ФОТО)

27 квітня 2020 р., 08:25

Потужний буревій пройшовся областю. Повалено десятки дерев, обірвані лінії електропередач, зірвані дахи.

 

Найбільше біди буревій наробив в Іршавському районі – тут пошкоджені дахи над будівлями соціальної сфери.
Над пологовим відділенням Іршавської районної лікарні вітер зніс 200 м кв покрівлі, над реанімаційним відділенням - 100 м кв.
120 м кв даху вітер зніс над архівним відділом Іршавської РДА. Також пошкоджено покрівлі над школами у селах Сільце, Горбок, Воловиця, Дубрівка.
Місцеві водії вантажівок прийшли на допомогу. Вони віддають брезент зі своїх машин, щоб ним накрити дірки у покрівлях, таким чином захистити лікарню від дощу.
Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров сказав, що обласна влада сприятиме у виділенні коштів на ремонт покрівлі Іршавської районної лікарні. Наразі місцева районна комісія готує документи – складає акти пошкоджень та розмір збитків.
Загалом по області було знеструмлено 11 населених пунктів у Хустському, Берегівському, Виноградівському та Великоберезнянському районах. Станом на 19 годину електропостачання відновлено у 10 населених пунктах.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp