Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З початку року Служба судової охорони виявила на входах у закарпатські суди 105 заборонених предметів

28 квітня 2020 р., 12:35

Крім цього, був випадок спроби пройти в суд з балончиком, спорядженим речовиною сльозогінної та дратівної дії

Через введення на території України та Закарпатської області зокрема карантинних заходів співробітники територіального управління Служби судової охорони значно рідше мають справу з порушеннями з боку громадян, які намагаються пройти в судові установи. Кількість відвідувачів судових засідань різко скоротилася, радує їхнє відповідальне ставлення до проходження огляду.

Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області за квітень виявили у громадян, які намагалися зайти у суди, 8 заборонених предметів, усього з початку року їхня кількість склала 105. Тобто можна стверджувати про позитивні тенденції в питаннях дотримання правил пропуску в суди.

Цього місяця найбільше виявлено ножів — 5, з початку року їх налічується аж 69. Цього місяця серед такого виду заборонених предметів виявлено і один канцелярський, який також заборонений для внесення в судові установи.

Крім цього, був випадок спроби пройти в суд з балончиком, спорядженим речовиною сльозогінної та дратівної дії. З початку року їхня кількість склала 11 штук.

Також виявлено два предмети, що належать до категорії: ножиці, викрутки або аналогічні загострені предмети. З початку року їх 22 штуки. Нагадаємо, що з початку року була спроба пронести електрошокер.

Також варто зазначити, що більшість виявлених заборонених предметів відвідувачі залишають у камерах схову, доки перебувають у судовій установі. Проте бувають випадки, коли на місце події викликають слідчо-оперативну групу поліції Закарпаття для вилучення предметів з незаконного обігу.

Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області дякують громадянам за розуміння особливостей проходження огляду та за те, що кількість заборонених предметів, які намагаються пронести до судових установ, різко зменшується.



Схожі новини

Особливості виконання завдань із забезпечення безпеки судової установи відпрацювали співробітники Служби судової охорони на Закарпатті
Служба судової охорони Закарпаття навчає своїх співробітників бути готовими до будь-яких ситуацій
Служба судової охорони Закарпаття з початку року перевірила 7316 громадян
На Закарпатті в Служби судової охорони Закарпаття стартують навчання на 2020 рік (ФОТО)
На Закарпатті співробітники Служби судової охорони не допустили пронесення до судів заборонених предметів
За 10 днів Служба судової охорони Закарпаття перевірила стан здоров’я 1218 відвідувачів суду
За 3 місяці Служба судової охорони виявила на входах у закарпатські суди 97 заборонених предметів
Співробітники Служби судової охорони Закарпаття пройшли навчання з пожежної безпеки онлайн
Служба судової охорони Закарпаття долучилася до міжнародного вебінару з питань безпеки у судах
Служба судової охорони Закарпаття забезпечила пропуск у суди для 27 тисяч 213 громадян

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp