Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна готова до піку COVID-19 - Шмигаль

29 квітня 2020 р., 08:57

Кабмін сфокусується на стабілізації економіки, оскільки медична система підготовлена до можливого зростання захворюваності на коронавірус.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна завершує підготовку медичної системи до проходження піку захворюваності на коронавірус і готова до наступного кроку - стабілізації економічної ситуації. Про це 28 квітня повідомила прес-служба Кабміну."Наступний пік захворюваності, якщо він буде, медична система зустріне підготовленою. Ринок насичений засобами індивідуального захисту, лікарні готові, люди дисципліновані в тому, щоб дотримуватися санітарних норм. Тепер уряд сфокусується на підтримці малого і середнього бізнесу та стабілізації економічної ситуації", - підкреслив Шмигаль на засіданні Ради з питань економічного розвитку України.Прем'єр указав на важливість співпраці уряду і парламенту в розробці ініціатив, що стосуються підтримки підприємців.Також на нараді обговорили п'ять етапів виходу з карантину, представлені Кабміном, й акцентували на тому, що одним з основних чинників відновлення економіки повинно стати збільшення проведення ПЛР-тестів - до десяти тисяч на добу.Крім цього, учасники засідання обговорили питання про надання фермерам можливості реалізовувати сільськогосподарську продукцію.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp